Wandelolie Verwarmend

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪49‬

Standaard verzending 2 - 3 Werkdagen

 

WandelOlie Kaneel wordt gemaakt van uitsluitend natuurlijke oliën, zonder chemische of synthetische toevoegingen. Als basis is gekozen voor olijfolie met essentiële oliën met als mooie eigenschap dat deze een verzorgde, desinfecterende, rustgevende en ook verkwikkende werking hebben. Hieruit voortvloeiend is deze mooie huidolie ontstaan: Verwarmende geur – specifieke eigenschap van kaneel. Verdere eigenschappen: Verzorgend, desinfecterend, rustgevend, verkwikkend.

Voor wie
WandelOlie huidoliën zijn geschikt voor iedereen, voor elk huidtype en voor iedere dag. De beide WandelOliën zijn goed naast elkaar te gebruiken, afhankelijk waar je huid op dat moment behoefte aan heeft. Toe aan een oppepper, dan doet de Akkermint zijn werk. Meer behoefte aan weldaad, dan is het tijd voor Kaneel. Wat je ook kiest De Dames van de WandelWol zijn er van overtuigd dat WandelOlie je leven verrijkt en je voeten die zorg geven die ze verdienen. Iedere dag!

WandelOlie is verrijkt met Kaneel. Deze essentiële kardemomolie heeft als specifieke eigenschap te verwarmen. Zowel de geur, als het effect na het inmasseren zorgen voor een heerlijk behaaglijk en relaxed gevoel. Behoudt het pedicure-gevoel door de voeten iedere dag in te smeren met deze WandelOlie.

Deze huidolie is niet voor inwendig gebruik en niet op open wonden of bij allergische reacties op één van de volgende ingrediënten; Kaneel-, Mandarijn-, Sinaasappel-, Citroen-, Macadamia-, Amandel- en/of Olijfolie. Loop na behandeling niet op gladde ondergrond i.v.m. uitglijden. 

Productinformatie

Som alle details op die je klanten helpen het juiste product te vinden.

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

Hier kun je de exacte afmetingen van je product beschrijven of mensen helpen de juiste maat te kiezen.

Productdetails

Created with Sketch.

Beschrijf je product in detail zodat klanten alle informatie hebben die ze nodig hebben. Beschrijvende, unieke productbeschrijvingen helpen je winkel bovendien in zoekmachines.

Bijzondere instructies

Created with Sketch.

Dit is een goede plek voor voorwaarden of verzendbeperkingen die eventueel voor dit product gelden.